huur

Algemene informatie


Referentie:Nerja A515 Zwembad: N.V.T. Slaapkamers: 1 Badkamers: 1 Aantal personen: 4
uitzicht
woonkamer
woonkamer
bank
eettafel binnen keuken
slaapkamer
badkamer
badkamer
uitzicht
strand
strand

Eenvoudig appartement maar gunstig gelegen vlakbij strand en centrum Nerja

Te huur dit voordelig geprijsde appartement  dichtbij het gezellige Torrecilla strand en 5 minuten lopen van het levendige centrum van Nerja, Zuid Spanje. Vanaf het kleine balkon heeft u zicht op zee. Deze vakantiewoning ligt ideaal voor een heerlijke strand vakantie in Nerja of om van hier uit het prachtige Andalusie te ontdekken. Zoek niet verder naar andere plaatsen aan de Costa del Sol, Nerja heeft alles wat u zich kunt wensen.

Indeling
De lichte woonkamer heeft een 2 persoonsslaapbank (geschikt voor kinderen, bed van 80 en 70 cm breed en 1.85 mtr lang), en sat TV. Door schuifdeuren kunt u naar het kleine balkon met zicht op het zee. Airco warm / koud.
De keuken is van vele gemakken voorzien zoals Koel-vriescombinatie, 2-pits keramische kookplaat, magnetron, wasmachine, koffiezetapparaat, tosti-ijzer, waterkoker, strijkijzer en strijkplank.
Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.
Badkamer met bad, toilet bidet en wastafel.
Wifi

Buiten
Klein balkon met kleine tafel en 2 stoelen en zeezicht. Parkeren aan straat.

Voor het huren van een mooi appartement, vakantiewoning of villa in Nerja, Zuid Spanje, kijk op ons volledig aanbod op onze website.

ATR: Pendiente/Pending

Foto´s van Nerja A515

Prijzen van Appartement Torrecilla Nerja

A515        2021 Prijs  per week
   
01/01 – 01/04 € 385
01/04 – 01/05 € 434
01/05 – 01/06 € 448
01/06 – 01/07 € 525
01/07 – 01/08 € 616
01/08 - 01/09 € 686
01/09 – 01/10 € 581
01/10 – 01/11 € 434
01/11 - 01/01 € 399

In de omgeving van Nerja A515

Afstand tot Torrecilla strand 100 meter.
Afstand tot het centrum van Nerja 5 minuten lopen.

Het Torrecilla strand in Nerja is een gezellig strand met 2 chiringuitos waar je kunt eten met uitzicht op het strand en de zee. Om de hoek ligt het Cangrejos plein met volop restaurantjes en terrassen. De Torrecilla wijk ligt tegen het centrum aan en je vindt hier volop winkels en restaurants. In dit deel van Nerja vind je ook de typisch Spaanse tapasbarren waar je je tapas nog gratis bij je drankje krijgt. 

Nerja is een Spaanse badplaats aan de Costa del Sol in Zuid Spanje. Nerja heeft zijn typisch Spaanse karakter weten te behouden en oogt lieflijk met het centrum met de witte huisjes en de gezellige straatjes met volop restaurants en tapasbarren, winkeltjes en mooie pleinen met terrassen. Natuurlijk mag een bezoek aan het prachtig boven de zee gelegen Balcon de Europa niet ontbreken. Ook de groten van Nerja zijn een bezoek waard. En natuurlijk zijn de stranden van Nerja een echte trekpleister. Het gezellige Burriana strand met volop Chiringuitos en restaurants, (lounge-)barren en winkeltjes. Aan de boulevard is het heerlijk flaneren. Het Torrecilla strand met geeBoek snel je vakantie naar Nerja, want je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Toeristische info omgeving Nerja: wat is er te doen rondom Nerja.

Wandelen in de Rio Chillar met zijn mooie watervallen, prachtige rotspartijen en een avontuurlijke wandeling door de rivier.

Mooie witte bergdorp Frigiliana, dit mooie dorpje is diverse keren uitgeroepen tot mooiste witte bergdorp van Andalusie, gemakkelijk bereikbaar met bus of auto, op een afstand van 8 km van Nerja gelegen.

Malaga is een fantastisch leuke stad met musea zoals het Carmen Thysen, Picasso museum, centro Pompidou aan de mooie jachthaven. Het oude aan zee gelegen fort Alcazaba en Gibralfaro-kasteel. Wandel door de mooie schaduwrijke parken met parkieten in de palmbomen. De nieuwe jachthaven met luxe winkels en restaurants. Het oude centrum met de prachtige kathedraal. Calle Larios, de statige winkelstraat met winkels en de straatjes rondom met de ontelbare terrassen, restaurants en tapasbarren.

Granada met het wereldberoemde Alhambra, op een uur rijden van Nerja gelegen.

De mooie witte bergdorpen in de Alpujarras liggen op 1 1/2 rijden van Nerja. Prachtig wandelgebied en hier vind je de typische witte dorpen van Andalusie waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan; Bubion, Pampaneira, Capileira. 

Andalusie heeft nog veel meer te bieden, op zo´n 1 1/2 tot 2 uur rijden van Nerja vindt je de parels van Andalusie; Sevilla en Cordoba, beiden en dagtocht waard.

Kortom in Nerja kan je genieten van een relaxte strand vakantie of je kan heel wat dag tours ondernemen en vanuit Nerja een groot deel van Andalusie ontdekken.

 

De faciliteiten van Nerja A515

Interieur

Airco
Wi-Fi
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

Exterieur

Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja A515

Aanvraag info van: Nerja A515


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)