huur

Algemene informatie


Referentie:Nerja N242 Zwembad: Prive Slaapkamers: 1 Badkamers: 1 Aantal personen: 2
appartement met privé zwembad nabij het Burriana strand in Nerja, Andalusie, zuid spanje.
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje
Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje

Appartement met privé zwembad op 300 meter van het Burriana strand in Nerja Zuid Spanje

Te huur dit mooie appartement met prive zwembad en ruim terras op 300 meter van het Burriana strand in Nerja aan de Costa del Sol.
Dit appartement heeft een gezellige eettafel en loungehoek op het grote terras aan het privézwembad. U zult hier genieten van een heerlijke vakantie in Nerja. Vanuit Nerja zijn de mooie witte dorpen van Andalusie prima te bezoeken.

Indeling;
Woonkamer met zithoek en eettafel met 4 stoelen en open keuken . De 2 schuifpuien geven mooie lichtinval in de woonkamer. Wifi ontvangst op het terras.
De moderne keuken heeft een koel-vriescombinatie, 4-pits keramische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-ijzer en magnetron. Wasmachine.
Lichte slaapkamer met 2-persoonsbed en schuifpui naar het terras.
Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Er is airconditioning / verwarming in de woonkamer en slaapkamer.

Buiten
Via 2 schuifpuien in de woonkamer en de schuifpui in de slaapkamer komt u op het grote vrij gelegen terras met het privezwembad 8x4 meter. Op het gezellige terras een grote eettafel. Diverse parasols en een heerlijk loungebed. Middels een trapje komt u op een lager gelegen terras met een grote hoekloungebank. Het terras ligt aan een groenstrook waardoor er veel privacy is.
Kinderbed en kinderstoel op aanvraag, tegen betaling van Eur 30 per set per week.

Parkeren aan straat.

Check ons volledige aanbod vakantiewoningen, appartementen en villas met privé zwembad in de leuke badplaats Nerja.

VFT/MA/00630

Foto´s van Nerja N242

Prijzen van Appartement in Burriana Nerja

 

 2022

01/01 - 08/01

€   630

08/01 - 26/03

€   490

26/03 - 09/04 

€  525

09/04 - 23/04

€  630

23/04 - 30/04

€ 525

30/04 - 28/05

€  700

28/05 - 02/07

€  875

02/07 - 27/08

€ 1099

27/08 - 03/09

€  945

03/09 - 01/10

€  875

01/10 - 29/10

€  700

29/10 - 24/12

  490

24/12 - 07/01

€  630

 

 

Incl. eindschoonmaak, bed- en badlinnen.

 

In de omgeving van Nerja N242

Afstand tot het Burriana strand 300 meter (deels via hellende weg).
Afstand tot het gezellige centrum van Nerja 10 minuten lopen.

Nerja is een gezellige plaats in Andalusie, Zuid Spanje en heeft vele mooie stranden zoals het Burriana strand, gezellige tapasbarren en restaurants.
Burriana is gelegen ten oosten van het centrum van Nerja met als trekker het mooie Burriana strand met de boulevard, de tapasbarren en restaurants.

Gelegen in de populaire wijk Burriana in Nerja, Zuid Spanje. De woning ligt in een rustige wijk met in de directe omgeving gelijksoortige woningen en villas. De afstand naar het strand van Burriana is 300 meter. 

De wijk Burriana is gelegen direkt aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, villas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. Aan de boulevard van Burriana vindt u moderne appartementen met fantastisch uitzicht over zee. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan gerust contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja met een groot aanbod vakantiewoningen, appartementen, villas met privezwembad en rij huizen in Nerja en omgeving.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Nerja;

Wandelen in de Rio Chillar met zijn mooie watervallen, prachtige rotspartijen en een avontuurlijke wandeling door de rivier.

Mooie witte bergdorp Frigiliana, dit mooie dorpje is diverse keren uitgeroepen tot mooiste witte bergdorp van Andalusie, gemakkelijk bereikbaar met bus of auto, op een afstand van 8 km van Nerja gelegen.

Malaga is een fantastisch leuke stad met musea zoals het Carmen Thysen, Picasso museum, centro Pompidou aan de mooie jachthaven. Het oude aan zee gelegen fort Alcazaba en Gibralfaro-kasteel. Wandel door de mooie schaduwrijke parken met parkieten in de palmbomen. De nieuwe jachthaven met luxe winkels en restaurants. Het oude centrum met de prachtige kathedraal. Calle Larios, de statige winkelstraat met winkels en de straatjes rondom met de ontelbare terrassen, restaurants en tapasbarren.

Granada met het wereldberoemde Alhambra, op een uur rijden van Nerja gelegen.

De mooie witte bergdorpen in de Alpujarras liggen op 1 1/2 rijden van Nerja. Prachtig wandelgebied en hier vind je de typische witte dorpen van Andalusie waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan; Bubion, Pampaneira, Capileira. 

Andalusie heeft nog veel meer te bieden, op zo´n 1 1/2 tot 2 uur rijden van Nerja vindt je de parels van Andalusie; Sevilla en Cordoba, beiden en dagtocht waard.

Kortom in Nerja kan je genieten van een relaxte strand vakantie of je kan heel wat dag tours ondernemen en vanuit Nerja een groot deel van Andalusie ontdekken.

 

De faciliteiten van Nerja N242

Interieur

Wi-Fi
Satelliet tv
Wasmachine
Koffiezetapparaat
Tosti-ijzer
Waterkoker
Strijkijzer
Strijkplank
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

Exterieur

Prive zwembad
Terras
Uitzicht op de bergen
Buitendouche
Tafeltennis
Gratis parkeerplaats aan straat
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja N242

Aanvraag info van: Nerja N242


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)