huur

Algemene informatie


Referentie:Nerja N140 Zwembad: Gemeenschappelijk Slaapkamers: 1 Badkamers: 1 Aantal personen: 4
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement
costa-del-sol-nerja-appartement

Mooi appartement met 1 slaapkamer en zeezicht dichtbij het Burrina strand in Nerja.

In het prachtige Capistrano Playa in Nerja ligt dit mooie appartement. Het appartement heeft een heerlijk groot terras met prachtig uitzicht op het Burriana strand en op de goed onderhouden tuin met grote vijver van Capistrano Playa. Vanuit Nerja zijn vele bezienswaardigheden in het mooie Andalusië goed bereikbaar en u zult dan ook zeker van een heerlijke vakantie in Nerja kunnen genieten.

Inrichting

Mooi ingerichte lichte woonkamer met sofabank, TV, muziekboxen voor iPod en een schuifpui die toegang geeft tot het grote terras, Wifi en airco/verwarming.
Nieuwe moderne keuken voorzien van koelkast met klein vriesvak (buiten staat nog een koel/vriescombinatie), 4-pits keramisch kookplaat, magnetron, oven, tosti-ijzer, waterkoker en wasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, openslaande tuindeuren die toegang geven tot het grote terras en airco/verwarming. Moderne badkamer met bad, toilet en een wastafel.

Buiten

Overkapt terras bereikbaar vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Biedt prachtig uitzicht over de tuinen van Capistrano Playa en het Playa Burriana. Via een mooie wandeling door de tuin langs watervallen en het meertje bereikt u het Burriana strand. Dit strand is het meest geliefde strand van Nerja. Er is een gemeenschappelijk zwembad.

Parkeren kan in de privé parkeergarage of aan de straat.
Vanwege de trappen is deze accommodatie minder geschikt voor mindervaliden.

Wilt u een vakantie woning huren in de badplaats Nerja, check dan ons ruime aanbod vakantiehuizen, woningen, appartementen en villas met privé zwembad in Nerja Zuid Spanje

VFT/MA/14384

Foto´s van Nerja N140

Prijzen van Appartement in Capistrano Playa Nerja

datum prijs per week in €
01-01 / 03-01  595
03-01 / 01-03  518
01/03 - 01-04   560
01-04 / 16-04  679
16-04 / 01-05  602
01-05 / 01-06  686
01-06 / 01-07  791
01-07 / 01-09  875
01-09 / 01-10  791
01-10 / 01-11  686
01-11 / 19-12  518
19-12 / 31-12  595

In de omgeving van Nerja N140

Afstand tot het Burriana strand 100 meter via trappen
Afstand tot het centrum van Nerja een klein kwartier lopen

Capistrano Playa is gelegen direkt boven het mooie strand van Burriana. Het wijkje is trapsgewijs gebouwd tegen een berg waardoor alle appartementen een mooi uitzicht op de zee en het strand van Burriana hebben. Een wandeling door de prachtige tuinen van Capistrano Playa brengt u al snel op het strand. Capistrano Playa is dan ook een heerlijke vakantie bestemming in Nerja.

De wijk Burriana is gelegen direkt aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, villas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. Aan de boulevard van Burriana vindt u moderne appartementen met fantastisch uitzicht over zee. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan gerust contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja.

Groot aanbod vakantie woningen in Nerja en omgeving zoals villa met privezwembad, appartement, dorps woning en rij huizen. 

 

De faciliteiten van Nerja N140

Interieur

Airco
Wi-Fi
Verwarming
Wasmachine
Koffiezetapparaat
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

Exterieur

Gemeenschappelijk zwembad
Terras
Zeezicht
Centrum op loopafstand
Strand op loopafstand

Zoover score van: Nerja N140

Aanvraag info van: Nerja N140


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)