huur

Algemene informatie


Referentie:Nerja N112 Zwembad: Prive Slaapkamers: 1 Badkamers: 1 Aantal personen: 4
vakantiehuis Nerja met zwembad

Prachtig appartement met privé zwembad en groot terras op 300 meter van het Burriana strand in Nerja aan de Costa del Sol.

Mooi appartement met één slaapkamer en slaapbank (geschikt voor 2 kinderen) met privé zwembad en zeer ruim gezellig terras. U zult hier genieten van een heerlijke vakantie in Nerja. Vanuit Nerja zijn de mooie witte dorpen van Andalusië prima te bezoeken.

Indeling
Woonkamer met sat.tv. met ontvangst van Nederlandse zenders, cd speler en wifi. In de woonkamer bevindt zich een 2-persoonsslaapbank (breed 140 cm.). De 2 schuifpuien geven mooie lichtinval in de woonkamer. De moderne keuken heeft een koel-vriescombinatie, 4-pits keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-ijzer en grillplaat voor gebruik buiten. Wasmachine.

Ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en schuifpui naar het terras, badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer is airco/verwarming.

Buiten
Via 2 schuifpuien in de woonkamer en de schuifpui in de slaapkamer komt u op het grote vrij gelegen terras met het privézwembad 8 x 4 meter. Op het gezellige terras een eettafel en onder een zonnedoek die voor de nodige schaduw zorgt in de warme zomermaanden, een heerlijk lounge bed en 2 ligbedden. Het terras ligt aan een groenstrook.
Kinderbed en kinderstoel op aanvraag, tegen betaling van eur 30 per set per week.

Parkeren aan straat.

Voor een 3e of 4e persoon wordt €50,- per persoon extra in rekening gebracht.

Check ons volledige aanbod vakantiewoningen, appartementen en villas met privé zwembad in de leuke badplaats Nerja.

A/MA/-01639

Foto´s van Nerja N112

Prijzen van Huur Appartement bij Burriana strand Nerja

 

Prijs per week 2024

01/01 – 06-01

€   650

06/01 – 23/03

€   490

23/03 – 06/04

€   650

06/04 – 27/04

€   525

27/04 - 01/06

€  700

01/06 – 06/07

€   875

06/07 – 31/08

€ 1200

31/08 – 07/09

€   995

07/09 – 28/09

€   875

28/09 – 26/10

€   700

26/10 - 21/12

   490

21/12 - 12/01

€   650

 

Incl. eindschoonmaak, bed- en badlinnen.

In de winterperiode is elektriciteit niet inclusief.

In de omgeving van Nerja N112

Afstand tot het Burriana strand 300 meter (deels via hellende weg).
Afstand tot het gezellige centrum van Nerja 10 minuten lopen.

Nerja is een gezellige plaats in Andalusie, Zuid Spanje en heeft vele mooie stranden zoals het Burriana strand, gezellige tapasbarren en restaurants.
Burriana is gelegen ten oosten van het centrum van Nerja met als trekker het mooie Burriana strand met de boulevard. Aan de boulevard vindt u volop winkels, strandtenten en restaurants. 

Gelegen in de populaire wijk Burriana in Nerja, Zuid Spanje. De woning ligt in een rustige wijk met in de directe omgeving gelijksoortige woningen en villas. De afstand naar het strand van Burriana is 300 meter. 

De wijk Burriana is gelegen direkt aan de Middellandse zee in Nerja. De wijk kent een grote variatie aan woningen. U vindt hier diverse woning type; appartementen, villas met prive zwembad, geschakelde woningen, vrijstaande huizen, rijwoningen en appartement complexen. Aan de boulevard van Burriana vindt u moderne appartementen met fantastisch uitzicht over zee. De boulevard van Burriana heeft vele restaurants en tapasbarren en u vindt hier het gezellige strand. Korte afstand naar zee en het centrum van Nerja.

Het authentieke Nerja is gelegen ten oosten van Malaga, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar. Nerja is een van de dorpen die de Spaanse identiteit goed heeft weten te bewaren en is dan ook een van de leukste witte dorpen aan de Costa del Sol. Hier geen hoogbouw maar lieflijke witte huisjes, een gezellige dorpskern met ontelbaar veel restaurants, winkeltjes en tapasbarren. Het prachtige boven de Middellandse Zee gelegen Balcon de Europa met het witte kerkje is een trekpleister met zijn gezellige terrassen.  En natuurlijk de vele mooie stranden zoals onder andere Burriana, Torrecilla, El Salon en Playazo. Ook vind je net buiten Nerja diverse prachtige natuurlijke stranden. Nerja wordt niet voor niets de parel van Andalusie genoemd. 

Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Nerja, neemt u dan gerust contact met ons op. Villandalux is een gecertificeerd Nederlands Makelaarskantoor in Nerja.

Groot aanbod vakantie woningen in Nerja en omgeving zoals villa met privezwembad, appartement, dorps woning en rij huizen. 

De faciliteiten van Nerja N112

Interieur

Wi-Fi
Satelliet tv
Ventilatoren
Verwarming
Wasmachine
Koffiezetapparaat
Waterkoker
Strijkijzer
Strijkplank
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

Exterieur

Prive zwembad
Terras
Buitendouche
Centrum op loopafstand
Winkels op loopafstand
Strand op loopafstand
Goede locatie

Zoover score van: Nerja N112

Aanvraag info van: Nerja N112


Ik wil gebeld worden (voer uw telefoonnummer in)